MUNICIPALITATEA SPRIJINA IN CONTINUARE IGIENIZAREA SUBSOLURILOR

MUNICIPALITATEA SPRIJINA IN CONTINUARE IGIENIZAREA SUBSOLURILOR

În ultima perioadă, solictările administratorilor de blocuri din municipiul Giurgiu pentru acordarea de sprijine financiare în vederea igienizării subsolurilor au crescut considerabil.
Dacă la început numărul cererilor nu depaşea 50, în prezent la Biroul Control Coordonare Asociaţii de Proprietari se află 295 de solicitări din care 152 au fost soluţionate şi achitată pentru aceste lucrări suma de aproximativ opt miliarde.
Totodată, se află în lucru 28 de scări din care 22 sunt finalizate, urmând să li se facă recepţia şi plata care se ridică la 3,5 miliarde, iar alte peste 100 de scări de blocuri urmează să fie igienizate. Pentru aceste tipuri de lucrări 12 firme au fost contractate de către administratorii de blocuri, iar până la sfârşitul lunii august toate solicitările existente trebuie să fie rezolvate.
“Vom încheia aceste activităţi de igienizare a subsourilor scărilor de bloc doar în momentul în care nu va mai exista niciun subsol cu mizerie,” a declarat primarul Nicolae Barbu în conferinţă de presă.
Biroul Control Coordonare Asociaţii de Proprietari din cadrul Primăriei Giurgiu anunţă giurgiuvenii că în continuare se primesc solictări în vederea acordării de sprijine financiare pentru achitarea lucrărilor de igienizare.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul PROIECTUL DE AMENAJARE A CANALULUI CAMA PRINDE CONTUR – ASTAZI A FOST DAT ORDINUL DE INCEPERE A LUCRARILOR

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.